До Красноградщини завітала голова місії CESVI в Україні – Ірма Ґінай та Аделаїда Страда – програмний координатор

Відбулась друга зустріч з нашими італійськими друзями в рамкам співпраці щодо облаштування укриттів у закладах загальної середньої освіти району.
Цього разу до Красноградщини завітала голова місії CESVI в Україні – Ірма Ґінай та Аделаїда Страда – програмний координатор, яка вже відвідувала наш район наприкінці травня, а також технічні спеціалісти з облаштування укриттів.
«Безпека дітей – ключовий пріоритет. Усі разом працюємо над забезпеченням таких умов у закладах освіти – держава, область, район, кожна громада. Безмежно дякуємо за дієву підтримку нашим міжнародним партнерам. Це важливо для усіх нас» – наголошує керівник району Віктор ВОЙТЕНКО.
В рамках робочого візиту відбулась зустріч з головами громад, які обрані для реалізації даного проєкту, а саме – Старовірівська, Зачепилівська та Наталинська громади району.
Учасники зустрічі докладно та конструктивно обговорили всі можливі варіанти розміщення захисних споруд в громадах, окремі технічні питання та напрацювали алгоритм подальшої співпраці.
Маємо спільні плани.
Працюємо далі 🇺🇦