Проведено нараду щодо удосконалення роботи з підтримки та допомоги в організації надання послуг і освіти дітей з особливими освітніми потребами

Під керівництвом начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА проведено нараду щодо удосконалення роботи з підтримки та допомоги в організації надання послуг і освіти дітей з особливими освітніми потребами та створення сприятливого середовище для їх розвитку та соціалізації.
Учасники наради обговорили питання, що виникають в процесі діяльності ІРЦ в умовах воєнного стану, нагальні завдання та шляхи їх вирішення з метою удосконалення послуг з визначення та задоволення особливих освітніх потреб дітей, що надає заклад. Було окреслено подальші шляхи взаємодії працівників ІРЦ з усіма сторонами, залученими державою до надання підтримки дітям з ООП та роботи з ними.
«Максимальне охоплення дітей з особливими освітніми потреби якісними та доступними послугами – є актуальним і надзвичайно важливим питанням. І тут без варіантів повинна бути тісна співпраця усіх: органів влади, закладів освіти, охорони здоров’я, батьків. Впевнений, що така взаємодія сприятиме більш ефективній підтримці та супроводу дітей з особливими освітніми потребами» – зауважує керівник району.
Участь в нараді взяли – перший заступник начальника Красноградської РВА Наталія Осадча, заступник голови Красноградської міської ради Наталія Шаптала, начальник відділу освіти Красноградської міської ради Антоніна Турова та керівник Красноградського ІРЦ Тетяна Калюжна.
Є нові завдання – працюємо далі.