Підприємців Харківщини запрошують на навчання в онлайн-форматі

ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту», національний проєкт Дія.Бізнес спільно з VECTOR GROUP та за підтримки проєкту Міжнародного Торговельного Центру «Підвищення економічної стійкості громад, що постраждали під час війни» проводять набір на національну практичну освітню програму «Компас: рестарт та розвиток бізнесу».

Дана програма дасть практичні знання та поштовх для перезапуску власної справи. До участі в навчанні запрошуються чинні представники мікро-, малого та середнього бізнесу з усіх регіонів України, а також самозайняті особи з-поміж ВПО, які планують розвинути або перезапустити власний бізнес.

Під час навчання учасники отримають:

– практичні інструменти для впровадження оперативного менеджменту та стратегічного планування розвитку бізнесу;

– обмін досвідом у групах підприємців до 10 осіб за відповідним рівнем;

– менторську підтримку;

– 12 освітніх модулів;

– можливість долучитись до спільноти підприємців з-поміж ВПО та нетворкінгу для побудови довготривалих ефективних відносин, розвитку бізнесу, пошуку нових клієнтів.

Навчання проходитиме з липня по жовтень 2024 року в онлайн-форматі.

Дізнатись деталі та подати заявку можна до 30 червня 2024 року (включно) за посиланням.

Інформаційний вебінар, під час якого організатори розкажуть подробиці щодо навчання, відбудеться 21 червня 2024 року. Реєстрація за посиланням.

За додатковою інформацією можна звертатись до консультантки відділу освіти та підтримки малого та середнього підприємництва ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» Яни Єрошенко за електронною адресою: yyeroshenko@epo.org.ua або за телефоном: (097) 273-11-75.