З робочим візитом наш район відвідала Аделаїда СТРАДА – програмний координатор неурядової організації CESVI в Україні.

29 травня з робочим візитом наш район відвідала Аделаїда СТРАДА – програмний координатор неурядової організації CESVI в Україні.

Домовленість про зустріч була спланована ще наприкінці квітня. Протягом цього часу спілкувалися в онлайн режимі, визначали потреби та питання для обговорення під час зустрічі.

Сьогодні начальник Красноградської РВА Віктор ВОЙТЕНКО, керівники громад та керівники відділів освіти району разом з представницею CESVI спілкувалися про важливі напрямки роботи щодо підтримки наших територіальних громад – облаштуванні ЗЗСО укриттями, про потреби медичних закладів та внутрішньо переміщених осіб із зони активних бойових дій, що знайшли прихисток у нашому районі.

«Ми дуже цінуємо підтримку наших міжнародних партнерів у складний для нашої країни час. Сподіваємося на зміцнення співробітництва. Разом працюємо та наближаємо Перемогу!» – зазначив керівник району.

У рамках робочого візиту відвідали одну із установ, де в організованому колективі проживають ВПО. Аделаїда Страда мала змогу особисто поспілкуватися з представниками зазначеної категорії мешканців, що проживають в закладі.

Конструктивний діалог, вивчення потреб, спільні напрацювання подальшої співпраці.

Все буде Україна!