У рамках підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2024/2025 років начальник Красноградської районної військової адміністрації Віктор ВОЙТЕНКО провів перше засідання районного штабу

Засідання відбулося за участі голів територіальних громад, керівників житлово-комунальних і дорожніх підприємств, керівників структурних підрозділів з питань освіти та закладів охорони здоров’я.
У порядку денному робочого штабу розглянуті питання щодо стану підготовки житлового фонду, теплового та водопровідного господарства, а також об’єктів соціальної сфери до опалювального сезону, озвучені основні проблемні питання. Обговорили забезпечення критичної інфраструктури резервним живленням на випадок проблем із електропостачанням, генераторами та запасами пально-мастильних матеріалів для забезпечення їх роботи.
Начальник РВА звернув увагу на актуальність та необхідність впровадження альтернативних джерел енергії для забезпечення базових потреб життєзабезпечення населення в умовах воєнного стану.
Працюємо далі.