Звернення начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА до Дня матері

Сьогодні в Україні відзначається День Матері – найдорожчої людини для всіх нас – від маленького до великого!

Споконвіку на українській землі шанували матір, адже вона – берегиня роду людського, кожної сім’ї, яка зігріває та оберігає, дає наснагу вистояти в найскрутніші часи нашого життя, а її любов – сила, що творить дива.

🇺🇦Низький уклін матерям, чиї сини героїчно загинули, і тим, хто сьогодні захищає нашу Україну. Ваша стійкість є не меншим подвигом, ніж стійкість ваших синів у бою. 🙏Нехай Господь береже кожну з вас і додає сили на життєвому шляху.

Окремі слова вдячності багатодітним матерям, жінкам, які виховують дітей у прийомних сім’ях та будинках сімейного типу, мамам, які попри війну народжують нових українців, хто навіть серед темної ночі випромінює світло, що не згасити – світло материнської любові.

Бажаю, щоб всі мами почули сьогодні слова любові та подяки. Нехай серце кожної з вас буде зігріте ніжністю дітей, а ваші душі ніколи не знають тривог та переживань. 🙏Нехай кожна мама дочекається свою дитину із війни.

🌷З Днем матері, любі жінки!

З непохитною вірою в Україну, Перемогу та кожного з нас, начальник Красноградської районної військової адміністрації Віктор ВОЙТЕНКО