Всеукраїнська акція «За чисте довкілля»

На території району розпочато проведення щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» з метою постійного утримання території міста та сіл у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об’єктів загального користування та створення умов сприятливих для життєдіяльності населення, відповідно до розпорядження начальника Красноградської районної військової адміністрації від 01 квітня 2024 року № 48 «Про організацію та проведення в Красноградському районі акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою територій населених пунктів».

Мета акції – привернення уваги громадськості до екологічних проблем, формування екологічної свідомості та культури у населення, залучення людей до активної роботи в даному напрямку.

Громадяни повинні гідно поводити себе на лісових галявинах та берегах річок, не залишаючи після себе сміття та бруду, адже наш громадський обов’язок – пам’ятати  і всебічно сприяти оздоровленню природи, що нас оточує! Кожен повинен розуміти, що чистота довкілля залежить саме від нього. Тож усіх небайдужих закликаємо приєднатися до акції «За чисте довкілля» і внести свій посильний внесок. Тільки спільними зусиллями і спільною відповідальністю ми зробимо нашу землю квітучою і неповторною.