Під головуванням начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА відбувся районний штаб з підготовки до опалювального періоду

Засідання пройшло за участі заступників начальника РВА, голів територіальних громад, керівників підприємств тепло-, енерго-, водо-, газопостачання, житлово-комунальних, дорожніх підприємств, керівників відділів освіти та закладів охорони здоров’я району.
У порядку денному обговорили питання підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2023-2024 років; стан укриттів цивільного захисту й найпростіших укриттів та доступності населення до них, а також питання функціонування пунктів незламності в тому числі й переведених в режим очікування на предмет їх матеріально-технічного обладнання та оснащення.
Учасники штабу проінформували про стан підготовки до осінньо-зимового періоду, а також обговорили нагальні проблеми, які потребують вирішення.
«Наразі ми повинні сконцентрувати всі зусилля на якісній підготовці до зими. В країні триває війна, а значить існує постійна загроза руйнувань і пошкоджень інфраструктурних об’єктів, тому кожна громада згідно розроблених планів має бути готова до сталого проходження осінньо-зимового періоду з визначенням сценаріїв реагування у разі кризових ситуацій. Працюємо і несемо відповідальність кожен на своєму місці і всі разом – однією командою», – зазначає Віктор ВОЙТЕНКО.