Красноградці вшанували Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні вшановують Героїв Небесної Сотні, тих, які віддали своє життя під час Революції Гідності (листопад 2013 року — лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи європейське майбутнє держави.

Сьогодні красноградці зібралися біля пам’ятного знаку, щоб в скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей, які загинули у мирний час на Майдані за свободу та незалежність України. Це була жертва найсміливіших. 20 лютого 2014 загинуло найбільше активістів Майдану.

Красноградська районна державна адміністрація, районна та міська рада, Красноградська організація Червоного Хреста України та міська асоціація старшокласників “Сузір’я” приєдналися до Всесвітньої тихої акції шани і любові “Ангели пам’яті”.

“Сьогодні ми вшановуємо Героїв, тихою акцією, яка започаткована з 2014 року. Ангел у руках – це наша молитва, це наше прохання до Бога, причастя до України і про поминання душ, які віддали життя за нас. Ми в неоплатному боргу перед кожним з них. Пам’ять про Героїв Небесної Сотні живе в наших серцях, не дає забути, яку ціну доводиться платити за незалежність українському народові.Я щиро вдячний всім, хто приєднався сьогодні до нашої ініціативи, особливо приємно, що в акції взяла участь молодь. Це важливо. Це знак небайдужості нашого майбутнього», – слова голови Красноградської РДА Віктора Войтенка.

З гордістю і вдячністю віддаємо шану тим, чия самопожертва стала запорукою перемоги Революції Гідності.

Вічна пам’ять і вічна Слава Героям Небесної Сотні!

Герої не вмирають, поки живуть у нашій пам’яті й молитві.

Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят и на открытом воздухе) Возможно, это изображение (2 человека и на открытом воздухе) Возможно, это изображение (1 человек)