Голова Красноградської райдержадміністрації Віктор Войтенко зустрівся з головами громадських організацій спілки АТО/ООС району

Сьогодні голова Красноградської райдержадміністрації Віктор Войтенко зустрівся з головами громадських організацій спілки АТО/ООС району.

В ході зустрічі обговорили ряд важливих питань, що є актуальними на сьогодні, зокрема, питання взаємодії влади районного рівня із місцевими спілками щодо активного формування резерву територіальної оборони району.

«Я закликаю усіх утриматись від дій і висловлювань, які політизують справу організації територіальної оборони. Мова йде про найважливіше — захист нашої країни. Ми повинні зміцнювати її обороноздатність, а це можливо лише в одному випадку – якщо ми усі, кожен на своєму місці, об’єднаємо зусилля. Ми маємо узгодити свої дії і спільно готуватися, щоб, у разі виникнення загрози, кожен знав, що робити і куди йти. Тому підготовча складова є надзвичайно важливою» – говорить Віктор Войтенко.

Резервіст —це, насамперед, доброволець, який, має високий рівень громадської свідомості і сам робить свій вибір – захищати державу, бути максимально якісним військовослужбовцем і, у разі потреби, мати найвищий рівень підготовки.

Вже зараз серед військовослужбовців ТРО чимало учасників АТО/ООС і сьогоднішня зустріч мала на меті зміцнення співпраці та взаєморозуміння, напрацювання алгоритму спільних дій у надзвичайно важливому питанні захисту нашої держави.

“Справжні патріоти своєї Батьківщини, кому небайдужа доля країни та всі хто хочуть і готові захищати рідний край, незалежно від статі, повинні звернутися до місцевих військкоматів, щоб записатися до складу резервістів”, – зауважує голова РДА.

Возможно, это изображение (3 человека и люди сидят) Возможно, это изображение (2 человека и люди сидят) Возможно, это изображение (2 человека, люди сидят и в помещении)