Відбулась нарада щодо стану дотримання заходів протипожежної безпеки в медичних закладах району

Під керівництвом голови Красноградської РДА Віктора Войтенка відбулась нарада щодо стану дотримання заходів протипожежної безпеки в медичних закладах району.

На виконання доручення Прем’єр-міністра України та з метою попередження пожеж та надзвичайних ситуацій у закладах охорони здоров’я, травмування та загибелі на них людей, на території району фахівцями Красноградського РУ ДСНС у Харківській області проводяться обстеження закладів охорони здоров’я щодо дотримання правил пожежної та техногенної безпеки.

«Всі ми знаємо про трагічну подію, що сталася у Косівській ЦРЛ Івано-Франківської області, яка забрала життя людей. Тому, в районі здійснено виїзди фахівців служби ДСНС на місця і спільно з головними лікарями закладів досконало перевірено реальний стан справ із забезпечення протипожежної безпеки. Ми повинні докласти максимум зусиль та вжити усіх заходів для безпечного перебування пацієнтів в закладах» – зауважив Віктор Войтенко.

Такі профілактичні обстеження вже пройшли у чотирьох ЦРЛ Кегичівської, Зачепилівської, Сахновщинської та Красноградської територіальних громад району. Рекомендації та зауваження, що надані фахівцями ДСНС взяті до неухильного виконання.

Крім того, учасники наради обговорили стан справ щодо створення місцевого  пожежно-рятувального підрозділу.

Возможно, это изображение (1 человек) Возможно, это изображение (1 человек)