Під керівництвом голови райдержадміністрації Віктора Войтенка відбулось обговорення проєкту Меморандуму про співробітництво

Під керівництвом голови райдержадміністрації Віктора Войтенка відбулось обговорення проєкту Меморандуму про співробітництво Зачепилівської, Кегичівської, Сахновщинської громад та Красноградського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області, що передбачає об’єднання спільних дій з утворення місцевого пожежно-рятувального підрозділу.

“З метою своєчасного реагування на пожежі та надання допомоги у ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у разі їх виникнення – нагальним питанням є створення пожежно-рятувальних підрозділів в громадах району. Є конкретні завдання, є бачення іх вирішення, конкретні терміни, алгоритм дій. Об’єднуємо зусилля для досягнення реального результату» – зазначає очільник району.

Також Віктор Войтенко наголосив на перевірці утримання захисних споруд цивільного захисту на території району.

Ще одне питання, яке обговорили присутні, комплектування батальйону територіальної оборони району.

За словами заступника начальника Красноградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Анатолія Макагона, наразі триває відбір кандидатів на військову службу.

Возможно, это изображение (7 человек и люди стоят) Возможно, это изображение (3 человека, люди сидят и в помещении) Возможно, это изображение (2 человека)