Звернення голови Красноградської райдержадміністрації Віктора Войтенка до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС – не просто пам’ятна дата для нас сьогоднішніх. Це заклик бути пильними, поважати рідну землю і дбати про людей. Чорнобиль для нас ніколи не стане минулим. Величний подвиг здійснили всі, хто брав участь у ліквідації наслідків вибуху на четвертому енергоблоці атомної станції. Пам`ятаймо про це!
Ми глибоко вдячні всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття, які виявили найкращі людські якості у тих екстремальних обставинах.
Низько вклоняємось усім воїнам атомного фронту, які, не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха, аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, обмежити біду – тим, хто зупинив розбурхану стихію некерованої ядерної реакції.
Щиро бажаємо всім ліквідаторам, їх рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з вами буде людська подяка за вашу мужність та героїзм!
З повагою
Голова Красноградської РДА
Віктор ВОЙТЕНКО