Щотижнева апаратна нарада

Сьогодні, 14 грудня, під керівництвом голови райдержадміністрації Віктора Войтенка у Великій залі Будинку рад відбулась апаратна нарада.

У засіданні взяли участь голова районної ради Володимир Птишник, заступники голови райдержадміністрації, голови територіальних громад, керівники структурних підрозділів РДА, підприємств, установ та організацій.

Головою райдержадміністрації було підсумовано роботу за попередній час та окреслено план заходів на найближчий період. Керівники структурних підрозділів та апарату райдержадміністрації доповіли про стан справ у підпорядкованих підрозділах.

Очільник району наголосив на забезпеченні безпеки під час проведення святкових заходів з масовим перебуванням людей та важливості дотримання карантинних обмежень відповідно до”жовтого” рівня епідемічної небезпеки. Також зауважив щодо вжиття невідкладних заходів щодо посилення контролю за дотриманням правил дорожнього руху на території району та готовності дорожніх підприємств до роботи у разі ускладнення погодних умов.

За словами головних лікарів у районі спостерігається зниження захворюваності, проте нові випадки з підтвердженим діагнозом коронавірусної хвороби є та  перебіг хвороби тяжкий. Ми в котре наголошуємо на важливості вакцинації,  дотримання маскового режиму, соціальної дистанції та використання засобів дезінфекції. Пам’ятайте – хвороба підступна!

На засіданні були обговорені й інші питання життєдіяльності району. За підсумками обговорення очільником району були надані відповідні доручення.

Возможно, это изображение (11 человек, люди сидят и в помещении) Возможно, это изображение (13 человек и люди стоят)

Возможно, это изображение (3 человека, люди сидят и в помещении) Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят, люди сидят и в помещении)