Щотижнева апаратна нарада

07 грудня під керівництвом голови Красноградської райдержадміністрації Віктора Войтенка відбулась апаратна нарада. У нараді взяли участь голова районної ради Володимир Птишник, заступники голови райдержадміністрації, голови територіальних громад району та керівник апарату райдержадміністрації.

Керівник району розпочав засідання зі слів привітання з Днем місцевого самоврядування, побажавши присутнім міцного здоров’я, невичерпної енергії, сили духу в реалізації амбітних планів розвитку Красноградщини.

Обговорили в порядку денному важливі питання вакцинації та захворюваності на коронавірусну інфекцію в районі.

Віктор Войтенко звернув увагу присутніх щодо обов’язковості вакцинації працівників установ і закладів, що надають соціальні послуги. З 9 грудня 2021 року набирає чинності наказ Міністерства охорони здоров’я України № 2393 від 1 листопада 2021 року, який розширив перелік організацій, співробітники яких мають обов’язково щепитися проти COVID-19.

Детальніше ознайомитися можна за посиланням: https://moz.gov.ua/…/z-9-grudnja-neschepleni-vid-covid…

Також приділили окрему увагу питанню проектів, які плануються до реалізації у 2022 році. Пройшло обговорення щодо нагальних об’єктів у районі, які потребують реалізації в першу чергу, виготовлення ПКД, шляхи фінансування та ін.

За підсумками наради голова райдержадміністрації надав ряд відповідних доручень.

Возможно, это изображение (2 человека) Возможно, это изображение (3 человека, люди сидят и в помещении)