У Краснограді відзначили День Збройних Сил України

День Збройних Сил України почали відзначати ще з далекого 1993 року, коли Верховна рада України прийняла закон «Про збройні сили».

За цей період часу це свято набуло великого масштабу, і сьогодні, 6 грудня, кожен українець подумки згадує про тих, хто у сильні морози та палючу спеку стоїть на посту, захищаючи свою країну.

Зранку керівництво району здійснило покладання квітів до пам’ятного знаку “Учасникам бойових дій Красноградщини, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України”.

Також, з нагоди свята, відбувся урочистий захід у приміщенні міської ради.

Перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Осадча переказала слова вітання від голови Красноградської РДА Віктора Войтенка, побажавши військовослужбовцям доброго здоров’я, міцності духу, бадьорості, мужності й терпіння.

Керівники району виконали приємну та почесну місію: за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий внесок у забезпечення обороноздатності держави, нагородили спільними Грамотами Красноградської райдержадміністрації та районної ради працівників Збройних Сил України.

Під час заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих захисників держави.

Після закінчення урочистої частини аматори сцени подарували вокальні номери присутнім, які були пронизані духом патріотизму та подякою нашим захисникам.

Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов’язком справжніх патріотів. Українська армія – це національна гордість, гарант стабільності та безпеки України.