Олександр Скакун та Тетяна Єгорова-Луценко з робочим візитом перебували на Красноградщині

На початку робочого візиту відбулась зустріч Тетяни Єгорової-Луценко з активом району за участі голови Красноградської райдержадміністрації Віктора Войтенка, голови районної ради Володимира Птишника, голів територіальних громад, підприємств, установ та організацій району, депутатів обласної, районної та місцевих рад.

Керівництво району погоджується з твердженням Тетяни Єгорової-Луценко, що тільки об’єднавши зусилля обласної ради, обласної державної адміністрації та органів місцевого самоврядування, матиме найкращий результат.

«Моя принципова позиція – голова обласної ради, це не особа, яка перебуває тільки в обласному центрі. Але має постійно перебувати на місцях, наочно та з перших вуст знати, що відбувається в кожній громаді.

Для мене немає значення від якої політичної сили обраний депутат. Я усвідомлюю, що за ним стоять виборці та громади з їх інтересами та потребами. Тому вважаю за необхідне працювати з усіма, коли йдеться про добробут людей та розвиток регіону», – сказала Тетяна Єгорова-Луценко, звертаючись до присутніх.

Крім того, провели зустріч з педагогічним та студентським колективом Красноградського педагогічного фахового коледжу за участі  керівництва інших місцевих вищих навчальних закладів.

Т.в.о голови Харківської обласної державної адміністрації Олександр Скакун та його заступник Михайло Харнам у рамках перебування оглянули стадіон «Ювілейний» та ознайомилися з основними проблемами, адже потреба капітального ремонту надзвичайно важлива. Реконструкції потребує як адміністративна будівля, так і основне та запасне футбольні поля.

Також візитували до Наталинського ліцею де ознайомилися з ходом реалізації проєкту щодо реконструкції існуючої будівлі навчального закладу.

“Тільки працюючи разом, на спільний результат, коли задіяні усі гілки  влади, як обласного так і місцевого рівнів, нам вдасться втілити всі плани у життя”, – підсумував голова Красноградської РДА Віктор Войтенко.