Привітання від голови Красноградської райдержадміністрації Віктора Войтенка з початком нового навчального року та Днем знань

Шановні учні, студенти, педагоги та батьки!

Щиро вітаю вас із початком нового навчального року та Днем знань – святом, яке символізує шлях багатьох поколінь українців до пізнання.

Сьогодні поріг рідної альма-матер переступили мільйони наших співвітчизників. Учні повернулись за шкільні парти, студенти зібрались в аудиторіях, педагоги знову почали свою просвітницьку діяльність.

Навчання людини не завершується після випускного зі школи чи з інституту. Цілісна особистість вчиться протягом всього свого життя, відкриває нові горизонти, займається самоосвітою та саморозвитком.

Виходить, свято знань об’єднує людей різного віку. Та все ж найбільш знаковим воно залишається для тих, хто вперше ступає на звивисту й цікаву дорогу знань – першокласників.

Зі свята Першого дзвоника для кожної людини починається дорога у майбутнє.
Без знань неможливо розвиватися, будувати кар’єру, досягати особистісного росту.

Найкращі учителі дають не тільки наукові знання, але й виховують у дитині сильну та багатогранну особистість – розвинену духовно і налаштовану патріотично, яка сповідуватиме високі цінності і ставитиме собі за мету розбудовувати рідну країну. Адже заповзятлива і талановита молодь – гарантія успішного майбутнього країни та її стабільного економічного розвитку.

Я щиро вітаю зі святом усіх школярів та студентів, педагогів та науковців. Бажаю наснаги, творчих ініціатив, впевненості у власних силах і ніколи не зупинятися на шляху до мети! Миру вам, міцного здоров’я та благополуччя!

З повагою Віктор Войтенко,
голова райдержадміністрації