Щотижнева апаратна нарада

26 липня під керівництвом першої заступниці голови райдержадміністрації Наталії Осадчої відбулась щотижнева  апартна нарада.

Зібрання відбулось за участі голови районної ради, заступника голови райдержадміністрації, голів територіальних громад, керівників структурних підрозділів РДА, підприємств, установ та організацій району.

На початку засідання перша заступниця голови РДА  принагідно переказала слова привітання від очільника району Віктора Войтенка до Дня працівників торгівлі.

Вітальними адресами від голови Харківської ОДА Айни Тимчук відзначили кращих представників торгівельної системи району.

В ході проведення апаратної наради керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, організацій та установ району інформували про основні напрямки своєї роботи протягом поточного тижня, зазначивши проблемні питання по відповідних сферах, та пріоритети у роботі протягом наступного тижня.

Головні лікарі району доповіли про стан вакцинації у громадах, роботу пунктів щеплень та мобільних бригад.

Перша заступниця голови райдержадміністрації сказала слова вдячності усім лікарям в особі начальників медичних установ району, як від голови райдержадміністрації, так і особисто від себе, за професіоналізм, розуміння та відданість справі.

Минулого тижня у Краснограді відкрили Центр масової вакцинації. Кожен день усі бажаючі, без черги, можуть зробити щеплення.

Також нагадуємо, що працюють мобільні групи, які виїжджають до підприємств та устав району і можуть здійснити щеплення на місці.

По завершенню наради було окреслено ряд рекомендацій та доручень на поточний робочий тиждень.