Здорові діти сьогодні –здорова нація завтра

Реформа шкільного харчування, яка впроваджується за ініціативи та під патронатом Першої леді України Олени Зеленської, є надзвичайно актуальною та важливою, а значить потребує консолідації зусиль усіх структур, що причетні до організації харчування дітей у закладах освіти.

Оновлення нормативної бази у 2020 році стало першим етапом цієї реформи. 2021 рік присвячений поновленню меню у школах, підвищенню контролю за безпечністю та якістю харчових продуктів і ресурсному забезпеченню шкіл.

Для того, аби новий навчальний рік розпочався для школярів Красноградщини по-новому, з урахуванням усіх важливих нововведень, варто забезпечити вдалу реалізацію відповідних заходів на місцях, об’єднати зусилля всіх відповідальних сторін.

З цією метою голова Красноградської районної державної адміністрації Віктор ВОЙТЕНКО провів нараду за участі голів ОТГ, керівників відділів освіти, представників Держпродспоживслужби та постачальників продуктів харчування.

«Вважаю, що моніторинг стану організації харчування в закладах освіти району – справа, до якої обов’язково треба залучати і батьків учнів. Налагоджуємо дієві комунікації. Реформа безумовно важлива. Адже в нас є спільна мета – виростити і виховати здорових, розвинених та освічених громадян України.Працюємо разом!»,  – говорить очільник району Віктор ВОЙТЕНКО.