Візит голови Красноградської РДА до ПОСП «Мажарка»

Голова Красноградської районної державної адміністрації  продовжує знайомство з сільськогосподарськими підприємствами району.

Цього разу візитував до Кегичівської громади, а саме у село Мажарка, на території якого знаходиться приватно-орендне сільськогосподарське підприємство «Мажарка». Це потужне багатогалузеве господарство, яке окрім вирощування польових культур (зернові та технічні), займаються вирощуванням  молодняку ВРХ та  вівчарством.

Очільник району Віктор Войтенко поспілкувався з керівником підприємства Володимиром Валенком про стан справ, про перспективи розвитку, обмінялися думками та досвідом.

Необхідно відмітити, що глибокі професійні знання та багатий досвід спеціалістів та працівників,  залучення передового досвіду на всіх етапах виробництва та реалізації  продукції дають свої позитивні результати в виробничій діяльності підприємств району.

«Можу сказати, що господарство прогресує, вивчаються та впроваджуються нові технології, модернізуються ферми, а колектив щиро вболіває за свою справу. Професіоналізм, жага до самовдосконалення та любов до рідної землі – головні складові перспективи розвитку!»,  –  слова голови Красноградської РДА.