Робочий тиждень розпочався з апаратної наради

Сьогодні, 12 липня, відбулась щотижнева апаратна нарада у Великій залі Будинку ради.

Засідання відбулось під керівництвом голови районної державної адміністрації Віктора Войтенка та за участі голови районної ради, заступників голови райдержадміністрації, голів територіальних громад, керівників структурних підрозділів РДА, підприємств, установ та організацій району.

Під час наради, традиційно, керівники звітували про проведену роботу своїх підрозділів за минулий тиждень. Присутні розглянули  питання, що стосуються роботи найближчим часом. Зокрема:

Володимир Корінний заступник начальника Красноградського районного відділу ДСНС доповів про результати діяльності відділу та реагування на надзвичайні ситуації. Зазначив, що розпочався пожежонебезпечений період.

«Зараз йде пора жнив, а це особливий пожежонебезпечний період. Спекотна погода, сухі хліба, а також людська недбалість та безвідповідальність – все це  може спричинити загорання зернових. Головне – не допустити цього!», – наголосив очільник району.

Завідувачка Красноградської міжрайонної філії ДУ «Харківський обласний лабораторний центр МОЗ України» Оксана Співак повідомила, що вже другий тиждень поспіль у районі  жодного вперше виявленого захворювання на COVID-19. Також, зазначила, що ближчим часом запланований відбір води на річці Берестовій, для встановлення придатності води для купання, адже зараз, ще встановлена заборона.

Начальниця відділу освіти міської ради Антоніна Турова підняла питання  щодо проблемних маршрутів, якими здійснюється підвіз до шкільних громади. Голова райдержадміністрації наголосив, що до початку навчального року будуть підготовленні всі шкільні маршрути.

У ході засідання, також було порушено питання стихійної торгівлі, тому очільником району було надано доручення представникам Держпродспоживслужби активізуватись у цьому напрямку.