Турнір з футзалу присвячений до Дня захисту дітей

Дитинство – найкраща пора у житті людини. Це час, коли на вустах завжди усмішка, а в душі – завжди радість. Ніщо так не тішить серце, як наші діти, особливо, коли вони здорові, щасливі, веселі і дарують нам свою радість.

Сьогодні радощів та веселощів у дітвори вдвічі більше. Адже сьогодні увесь світ відзначає Міжнародний День захисту дітей.

І тому цього дня на спортивній арені фізкультурно-оздоровчому комплексу зібралися юні спортсмени з Красноградських та Наталинського ліцеїв, які під час змагань турніру з футзалу, присвяченого до Дня захисту дітей показали свою спритність, мужність та наполегливість.

Розділити радість дітей та привітати зі святом на змагання візитувала перша заступниця голови Красноградської райдержадміністрації Наталія Осадча.

Заступниця принагідно переказала від очільника району Віктора Войтенка слова привітання.

«Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє Красноградського району і всієї України. Я бажаю вам міцного здоров’я, нових звершень й перемог. Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Тому ми повинні прикласти максимум зусиль задля щасливого дитинства нашої малечі», – слова заступниці.