Щотижнева апаратна нарада під керівництвом голови райдержадміністрації

Сьогодні, 31 травня, відбулась щотижнева апаратна нарада у Великій залі Будинку ради.
 
Засідання відбулось під керівництвом голови районної державної адміністрації Віктора Войтенка та за участі голови районної ради, заступників голови райдержадміністрації, голів територіальних громад, керівників структурних підрозділів РДА, підприємств, установ та організацій району.
 
В ході проведення апаратної наради керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, організацій та установ району доповідали про основні напрямки своєї роботи протягом поточного тижня, зазначивши проблемні питання по відповідних сферах та пріоритети у роботі протягом наступного тижня.
 
Окрім того, на нараді прозвучали актуальні питання життєдіяльності різних сфер та галузей району.
 
Директорка центральної районної лікарні Ганна Васенко доповіла, щодо стабільності ситуації захворюваності на коронавірусну інфекцію в районі. Всього за минулий тиждень вперше захворілих 15 чоловік та зареєстровано 5 летальних випадків- особи старше 60-ти років.
 
Руслана Равлюк виконуюча обов’язки директорки ЦПМСД Красноградського району зазначила, що минулого тижня отримали нову партію вакцини CoronaVac, яка складає 500 доз.
 
Довідково. Кегичівка, Зачепилівка, Сахновщина отримали по 200 доз та Старовірівка – 100 доз.
 
Військовий комісар Красноградського ОМТЦК та СП підполковник Віталій Гладкий доповів щодо проведення позапланових навчань з територіальної оборони та про призив на страхову військову службу.
 
Голова райдержадміністрації звернувся до голів територіальних громад з проханням провести роз’яснювальну роботу щодо проведення призову серед населення.
 
Також очільник району зазначив, що ближчим часом проведеться соціальне опитування на сторінках соц.мереж щодо бачення населення до проведення свят та відзначення знаменних дат у районі.
 
По завершенню наради головою райдержадміністрації було надано ряд рекомендацій та доручень.