Робоча зустріч із представниками Північного міжрегіонального департаменту Національної служби здоров’я України

14 травня у конференц-залі Будинку ради відбулася робоча зустріч із представниками Північного міжрегіонального департаменту Національної служби здоров’я України, яку вперше на рівні райдержадміністрацій ініціював голова Красноградської РДА Віктор Войтенко.

Мова йшла про нові моделі фінансування медичної галузі в умовах децентралізації. Також пройшло обговорення щодо формування ефективної моделі керування медициною в громадах, бо саме ці та інші фактори впливають на якість та доступність медичних послуг для населення.

До робочої зустрічі долучилися керівники закладів охорони здоров’я укрупненого Красноградсього району та представники органів місцевого самоврядування.

Стосовно новітнього підходу до медичного менеджменту в контексті децентралізації та медичної реформи розповіла директорка Північного міжрегіонального департаменту НСЗУ Вікторія Мілютіна.

Також обговорили актуальні правові виклики щодо управління і діяльності медичних підприємств з Олексієм Головіним – юристом юридичної компанії ILF.

Відкритий і конструктивний діалог – головний результат зустрічі.