Красноградські військовозобов’язані та резервісти територіальної оборони відбули на навчальні збори

12 травня 2021 року на Красноградщині відбулась відправка військовозобов’язаних та резервістів до місця проведення позапланових навчальних зборів з територіальної оборони. Військові проходитимуть навчання у місті Лозова.

Згадати армійські навички, поновити теоретичні знання та пройти практичну підготовку на полігонах із новими видами озброєння відправились чоловіки, які приписані до підрозділів територіальної оборони Красноградського району.

Під час відправки військовий комісар Красноградського ОМТЦК та СП підполковник Віталій Гладкий наголосив, що резервісти будуть забезпечені безкоштовним харчуванням, отримають військову форму, зброю, засоби захисту, проходитимуть підготовку і бойове злагодження у складі батальйону. Також він акцентував, що за всіма кого призивали на навчальні збори, зберігаються місце роботи, займана посада та компенсується середньомісячна заробітна плата.

З настановним словом до присутніх звернувся голова Красноградської РДА Віктор Войтенко, який зауважив, що такі навчання необхідні для того, щоб бути готовими захистити свою землю, територіальну цілісність і незалежність нашої держави. Побажав витривалості та мужності виконуючи основне покладене на них завдання та висловив сподівання, що ті вміння, які вони здобудуть, знадобляться їм лише під час навчань.