Робочий візит голови Красноградської РДА Віктора Войтенка до Старовірівської сільської ради

Голова райдержадміністрації Віктор Войтенко розпочав робочі візити до територіальних громад району.
13 квітня очільник району спільно з головою Красноградської районної ради Володимиром Птишником із робочим візитом прибули до Старовірівської сільської ради, де зустрілися з активом сільської громади та відвідали об’єкти соціальної сфери.

Мета візиту очільника району — обговорення шляхів спільної співпраці щодо вирішення питань розвитку громади, що увійшла до складу укрупненого Красноградського району. З сільським головою Миколою Біндусом обговорили перспективи соціально-економічного розвитку громади та хід виконання пріоритетних завдань на 2021 рік.

Відвідали центр надання адміністративних послуг, Старовірівський ДНЗ та ліцей, поспілкувавшись з начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради Оксаною Трегубовою та з керівниками закладів освіти, напрацювали алгоритм діяльності щодо втілення в життя актуальних планів.

Конструктивно поспілкувалися з головним лікарем Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» та з медичними працівниками місцевої амбулаторії.

Під час бесіди, обговорюючи важливі питання, що турбують працівників охорони здоров’я, окрема увага була приділена темі здійснення вакцинації, організації роботи в умовах коронавірусної хвороби та обов’язкове дотримання карантинних вимог кожним мешканцем.

Голова Красноградської РДА Віктор Войтенко зазначив, що звернувся з листом до ХОДА щодо забезпечення соціального захисту медичним працівникам первинної ланки, які здійснюють приймання хворих мешканців з підозрою чи хворих на COVID-19, шляхом забезпечення додаткових виплат. Очільник району наголошує, що люди, їх сподівання, запити та проблеми – завжди в пріоритеті.