Збори Красноградської районної федерації футболу на чолі з головою райдержадміністрації Віктором Войтенко

Сьогодні, 9 квітня, були проведені збори Красноградської районної федерації футболу на чолі з головою Красноградської РДА Віктором Войтенко.
 
Також на зборах були присутні представники Кегичівської федерації футболу, директор Краснограсдької ДЮСШ, голова районної ради, голова міської ради, спеціалісти сектору освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту райдержадміністрації, директор молодіжного центру та інші.
 
«Варто оновити керівний склад контрольно-дисциплінарної комісії, затвердити в новій редакції склад виконавчого комітету федерації. Ввести представників з інших громад, які входять до складу укрупненого Красноградського району у виконавчий, контрольно-дисциплінарний комітети та постійні комісії федерації. Ініціюю та наголошую на проведенні Першості новоствореного укрупненого Красноградського району з футболу у 2021 році. Дуже хочу, щоб відбулось «перезавантаження» в роботі над розвитком футболу у громаді», — відмітив Віктор Войтенко.
 
Також відбулась зустріч голови КРДА Віктора Войтенка з головою районної ради Володимиром Птишником, міським головою Світланою Кривенко та директором стадіону «Ювілейний» Олександром Козловським. Зокрема, говорили про ключові аспекти розвитку громади у галузі фізичної культури та спорту, облаштування місцевого стадіону.
«Наша стратегічна ціль — зробити спорт доступним для кожного, забезпечивши інфраструктуру, розгалужену систему і можливість кожному за місцем проживання займатись спортом», — зауважив Віктор Войтенко голова райдержадміністрації.