Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Красноградського багатопрофільного ліцею

2 вересня цього року у відділі освіти РДА відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Красноградського багатопрофільного ліцею.

Документи для участі у конкурсі приймалися з 27 липня 2020 року по 25 серпня 2020 року.

Конкурсний відбір здійснювався за результатами тестування (перевірки знань у галузі «освіта»), виконання ситуаційних завдань, презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти та надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії.

Виявили бажання брати участь у конкурсі 1 особа, це Євтушенко Наталія Миколаївна, заступник директора з навчально-виховної роботи Красноградського багатопрофільного ліцею.

За результатами проведення конкурсу комісія одноголосно прийняла рішення – рекомендувати районній раді кандидатуру Євтушенко Наталії Миколаївни для призначення на посаду директора Красноградського багатопрофільного ліцею.

Додатково: у Законі «Про освіту» передбачено призначення керівників державних і комунальних закладів загальної середньої освіти за конкурсом терміном на 6 років. Наталія Миколаївна вперше призначається на посаду керівника навчального закладу, тож термін її призначення має становити 2 роки.