Семінар-практикум «Є ідея! Де шукати кошти?»

25 листопада о 14:00 на базі ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму» відбудеться обласний онлайн семінар-практикум за темою: «Є ідея! Де шукати кошти?».

Для участі в семінарі-практикумі в онлайн-форматі запрошуються представники територіальних громад, органів місцевої влади, що опікують питаннями розвитку культури і туризму,  індустрії гостинності, закладів культури, ФОП в галузі культури та туризму, громадські діячі Харківщини.

Учасники отримають інформаційно-консультаційну, освітню, методичну підтримку, готовий інструментарій щодо впровадження грантових проєктів.

Термін подання заявок до 18:00 23 листопада за електронним посиланням google форми.

Посилання на онлайн-семінар буде розіслано згідно з поданими заявками на зазначену під час реєстрації електронну пошту.

Довідка. Гранти – це безповоротні кошти на проєкти для представників культури, освіти, креативних індустрій, бізнесу, громадського сектору, волонтерів, органів місцевого самоврядування і т.д. Розвиток туристичного напрямку, збереження культурної спадщини, креативних індустрій, інфраструктури туристичної галузі тощо потребують додаткових джерел фінансування, саме тому розвиток навичок залучення фінансових ресурсів з усіх доступних джерел є одним із ключових факторів.