Олег Синєгубов – про ситуацію в Харківській області станом на 19 червня

Голова ХОВА повідомив, що протягом минулої доби ворог завдав два удари по інфраструктурі Індустріального району Харкова.

“Як бачимо, окупанти продовжують тероризувати мирне населення міста постійними обстрілами вже майже за «графіком». Тому зобов’язані не втрачати пильність, реагуйте на сигнали тривоги та дотримуйтеся комендантської години!” – зазначив Олег Синєгубов.

На Ізюмщині ворог завдав удару по підприємству з нафтопереробки. Масштабну пожежу досі ліквідовують. Постраждалих немає.

Внаслідок обстрілів Андріївки та Донця, що в Ізюмському районі, загинув 73-річний чоловік, 4 цивільних отримали поранення. 1 поранений у Чугуєві. Протягом доби також зазнавали обстрілів Дергачівська, Золочівська громади.

“На лінії зіткнення тривають бойові дії. В районі населеного пункту Рубіжне, що на північному сході від Харкова, ворог безуспішно намагався провести розвідку боєм. Окупанти провели дистанційне мінування с. Черкаські Тишки, – повідомив голова обласної військової адміністрації. – На Ізюмщині ворог готує нові спроби наступу в напрямку Слов’янська. Наші захисники героїчно тримають оборону та завдають окупантам відчутних втрат. Бережіть себе, підтримуйте наших військових!”