ОГОЛОШЕННЯ

Для врахування громадських інтересів, одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань, Красноградська  міська рада Харківської області повідомляє про початок процедури розгляду проекту містобудівної документації – детального плану території кварталу щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, яка знаходиться за межами села Берестовенька Красноградської міської ради Красноградського району Харківської області, з метою зміни цільового призначення із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення на землі сільськогосподарського виробництва, а саме для обслуговування об’єктів переробки та схову зерна.

Підстава розроблення – розпорядження Красноградської районної державної адміністрації «Про надання дозволу на розробку детального плану території Іванівського старостинського округу Красноградської міської ради Красноградського району Харківської області» від 28 грудня 2020 року № 324

Детально ознайомитися з текстовими та графічними матеріалами можна на сайті та в приміщенні міської ради за адресою: м. Красноград, вул. Бєльовська, 94.

Замовник детального плану території – Красноградська районна державна адміністрація

Розробник – ТОВ «УкрЗемінвест»

Посадова особа відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості — завідувач сектору містобудування та архітектури Красноградської міської ради Опалько Яна Олександрівна.

Громадські слухання відбудуться 22 лютого 2022 року о 15 годині в залі засідань Красноградської міської ради.

Пропозиції щодо детального плану території просимо надавати до Красноградської міської ради у письмовому вигляді протягом 30 днів з моменту опублікування оголошення, за адресою: 63304, Харківська область, м. Красноград, вул. Бєльовська, 94 (тел. 7-02-03), або на електронну пошту krasnograd.m-r@ukr.net.