Ярмарок вакансій

В  сучасних умовах підтримка роботодавця, а саме прискорення укомплектування кадрами – першочерговий акцент роботи служби зайнятості. Одним з ефективних методів такої співпраці є організація ярмарок та  міні-ярмарків вакансій – послуги, що надається  державною службою зайнятості роботодавцям та пошукачам роботи, як форма максимального  поєднання інтересів роботодавців та населення.

12 жовтня 2021 року спеціалістами Красноградської районної філії Харківського обласного центру зайнятості на  замовлення ТОВ «Новомосковська трикотажна фабрика» проведено міні-ярмарок вакансій для підбору працівників за професіями  «пакувальник», «швачка», «механік», «вантажник».

У заході взяли участь директор філії Ірина Петрикіна, начальник відділу кадрів ТОВ «Новомосковська трикотажна фабрика» Тетяна Трощинська та понад 20 безробітних осіб.

Відповідальна за кадрову роботу роботодавця презентувала присутнім підприємство, охарактеризувала його основний напрямок діяльності та надала вичерпну інформацію про характер, режим роботи, умови оплати праці, специфіку виконання робіт та вимоги до претендентів. ТОВ «Новомосковська трикотажна фабрика» є лідером на ринку панчішно-шкарпеткових виробів. З маленького міста Новомосковськ Дніпропетровської області виробляється продукція для більш ніж 50 Private Labels відомих в Україні та в усьому світі. Головна перевага роботодавця – повний виробничий цикл, який починається з підготовки нитки і завершується кінцевим продуктом, включаючи в’язання, пошиття, фарбування і упаковку. На даний час на підприємстві працює майже 1000 працівників, середня заробітна плата становить 9 тис. грн.

За результатами проведеного заходу 10 осіб виявили зацікавлення представленими вакансіями. Також, за ініціативою роботодавця, була досягнута домовленість з пошукачами роботи щодо проведення екскурсії безпосередньо на виробництві.

Усі деталі щодо офіційного працевлаштування на ТОВ «Новомосковська трикотажна фабрика» Ви можете дізнатись у спеціалістів Красноградської районної філії Харківського обласного центру зайнятості  за телефоном: 7-17-44 або особисто за адресою: м. Красноград, вул. Соборна,81 А.