Запрошення на навчання осіб з інвалідністю!

Благодійною організацією «Благодійний фонд «Харків з тобою»  для осіб з інвалідністю 1 та 2 груп по зору, з порушенням опорно-рухового апарату  з квітня цього року за підтримки Харківської обласної державної адміністрації в рамках реалізації благодійної програми «STOP COVID-19», проводиться  базове навчання за програмою «Acoustic UA: Бачити розмовою».  Дві групи людей з інвалідністю пройшли курс навчання та  практику на гарячій лінії «STOP COVID-19. Харківська область».

На даний час Благодійною організацією «Благодійний фонд «Харків з тобою»    проводиться навчання третьої групи слухачів.

Базова програма навчання «Acoustic UA: Бачити розмовою» складається з напрямків:

– емоційний інтелект -24 години;

– основи коуч-компетентності – 26 годин;

– тайм-менеджмент – 4 години;

– основи ораторської майстерності – 2+години.

Наразі  Благодійна організація «Благодійний фонд «Харків з тобою» планує розвинути цей проект та додати в програму навчання роботи оператора соціальних опитувань,  оператора інтернет – магазину (робота з товарними пропозиціями, з запереченнями та сервісна підтримка користувачів). Головна мета навчання – надати перспективу людям з обмеженими можливостями в подальшому працювати з комерційними проектами на відповідних «гарячих лініях».

Телефон для питань по навчанню  -0-800-31-80-31.