19 вересня Красноградщина відзначила День міста та 77-му річницю визволення від нацистських окупантів.
Суботнього вечора 19 вересня центральна площа зібрала сотні жителів міста та району на святкування Дня міста та річниці визволення Красноградського району від нацистівЗа ініціативи голови РДА Олександра Кайдаша зі святом красноградців вітали учасниці ансамблю барабанщиць  Харківського національного університету внутрішніх справ, які стали родзинкою свята, та духовий оркестр цього ж університету.
Дуже приємно, що на запрошення очільника району, щоб розділити радість свята, до міста завітали і почесні гості. Серед них, це Копиленко Олександр Любимович – онук видатного письменника-земляка Копиленка Олександр Івановича, народний депутат України, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України, академік Національної академії наук України та Національної академії правових наук України, кавалер ордена «За заслуги» ІІІ та ІІ ступенів. Олександр Любимович привітав зі святом та побажав щастя всім мешканцям нашого прекрасного міста, благополуччя красноградським родинам та добробуту і процвітання Краснограду.
З нагоди святкування Дня міста головою райдержадміністрації Олександром Кайдашем було вручено грамоти та подяки районної державної адміністрації кращим представникам установ, підприємств та організацій району.
По закінченню церемонії нагородження місцеві артисти на головній сцені вітали містян зі святом.
Зичимо всім красноградцям щастя й благополуччя. Нехай зростає та процвітає наше улюблене місто!