Красноградський район отримав новий шкільний автобус

14 вересня  голова РДА Олександр Кайдаш спільно з начальником відділу освіти Антоніною Туровою взяли участь в урочистій передачі головою Харківської ОДА Олексієм Кучером керівникам районів та ОТГ шкільних автобусів.

Ключі від нових автобусів передали керівникам відділів освіти РДА та об’єднаних громад регіону на майдані Свободи в м.Харкові.

Красноградський район отримав один новий шкільний автобус, який забезпечений всім необхідним для перевезення дітей, передбачені місця для учнів з особливими потребами, і буде спрямований на організацію перевезення учнів опорного закладу освіти.

Транспорт придбано коштом державного бюджету на умовах співфінансування з місцевого бюджету 10%.

Як повідомляється на офіційному сайті Харківської ОДА всього закуплено 18 нових шкільних автобусів для районів та ОТГ області. Найближчим часом буде закуплено ще два автобуси.
«18 автобусів було придбано за кошти державної субвенції у співфінансуванні з місцевими бюджетами. Ми залюбки передаємо ці нові комфортабельні автобуси, які будуть перевозити дітей та вчителів. Хочу додати, що на зекономлені кошти найближчим часом ми ще придбаємо два автобуси, тобто загальна кількість їх буде 20. Окрім цього, за кошти депутатського соцеконому придбано автобус, який залишиться в місті Харкові – це для дітей з особливим статусом», – повідомив голова ХОДА Олексій Кучер.