Євген Третяков привітав сільгосппрацівників району з професійним святом

Щорічно в третю неділю листопада всі ті, хто працюють на землі та мають відношення до аграрної ниви відзначають своє професійне свято – День працівників сільського господарства.
Красноградщина славна своїми трударями та розвитком галузі. У районі працюють потужні сільськогосподарські підприємства, які підвищують рівень економіки не лише району та регіону, а й всієї України.
З давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Завдяки “золотим рукам”, мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива.
20 листопада, у районному Будинку культури, відбулися урочистості з нагоди свята.
Передувало цьому покладання квітів до погруддя видатної людини Красноградщини, славного аграрія, Героя України – Івана Гулого.
Голова районної державної адміністрації Євген Третяков привітав винуватців свята та відзначив тих, хто чесно і сумлінно робить свою справу.
“Для кожного з вас селянська праця була і залишається сенсом життя. Для мене ця галузь особлива, адже з нею пов’язане життя моєї родини. Праця на землі – важка праця та дуже відповідальна. У час реформ аграріям складно, та все буде добре!…”, – наголосив очільник району.
Також всім сільським трудівникам Красноградщини, всім тим, хто працює на землі Євген Третяков побажав міцного здоров’я та радості. Щоб у кожній родині панував мир та спокій, достаток та щастя.
Після урочистої частини на всіх чекав святковий концерт, який підготували аматори народної творчості району.