Опалювальний сезон на Красноградщині розпочато

Про це повідомив директор Красноградського підприємства теплових мереж Олександр Сидоренко на щотижневій апаратній нараді, яка сьогодні відбулася у райдержадміністрації. Зокрема протягом 01 листопада запущені всі 27 котелень району.

На нараді також виступив директор комбінату комунальних підприємств Сергій Ткаченко щодо стану організації вивозу опалого листя з прибудинкових територій. Перший заступник голови райдержадміністрації Валерій Кицюк зауважив на необхідності активізації роботи з боку міської ради  щодо проведення рейдів-перевірок з метою недопущення спалювання сміття, сухого листя та рослинних залишків у приватному секторі.

Анатолій Берднік проінформував про стан посіву озимих культур, зокрема  зазначив, що в цілому стан посівів характеризується як задовільний.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Антоніна Турова проінформувала про початок чергової чверті навчального року.

Директор комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району» Ганна Васенко зазначила, що на сьогодні є випадки крадіжки майна сільських амбулаторій. Валерій Кицюк дав доручення вивчити питання та підготувати пропозиції щодо встановлення сигналізації або відеоспостереження в амбулаторіях  загальної практики сімейної медицини.