До уваги підприємств та організацій!

Красноградська районна державна адміністрація

ОГОЛОШУЄ КОНКУРС

із визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з організації  забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Красноградського району.

Об’єктом конкурсу є виконання функцій з підготовки матеріалів щодо умов конкурсу, паспортів автобусних маршрутів, аналізу одержаних пропозицій та їх оцінки, договорів з переможцями конкурсу та інших матеріалів.

Умови проведення конкурсу затверджені розпорядженням голови районної державної адміністрації від 20 серпня 2014 року №301 «Про визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) для здійснення функції робочого органу».

Документи для участі у конкурсі подаються до 04 листопада 2019 року (до 17.00 год.) за адресою: вул. Соборна, 58-а, м. Красноград, Харківська область, 63304, кабінет № 20, 26 (сектор економічного розвитку і торгівлі районної державної адміністрації), телефон для довідок: (05744) 7-03-37.

Документи, які надійшли після встановленого строку, не розглядаються.

Засідання конкурсного комітету відбудеться 05 листопада 2019 року. Початок засідання об 11 годині за адресою: вул. Соборна, 58-а, м. Красноград, Харківська область, 63304, мала зала засідань (1 поверх).