На Красноградщині відзначили День громадян похилого віку

1-го жовтня в приміщенні районного Будинку культури відбулися урочистості з нагоди відзначення Міжнародного Дня громадян похилого віку, які проводяться з метою залучення уваги всього людства на потреби старшого покоління.
На святі були присутні представники влади району, які тепло привітали всіх зі святом та побажали міцного здоров’я, довголіття, добра та залишатись в душі та серці завжди молодими, бадьорими і веселими.
З вітальним словом до представників старшого покоління звернулася заступниця голови Красноградської районної державної адміністрації Ірина Смородінова, яка вручила керівникам окремих первинних ветеранських організацій почесні відзнаки.
Чимало приємних хвилин отримали гості від концертної програми. Свої вітання глядачам подарував вокальний ансамбль «Спогад» під керівництвом заслуженого працівника культури України Володимира Волощука, танцювальні колективи «Крапелька», «Конфеті» та кращі артисти району.
Після концертної програми всі гості отримали солодкі подаруночки від голови Красноградської районної державної адміністрації Євгена Третякова.