До уваги пільговиків!

Для забезпечення впровадження з 01.10.2019 року надання пільг на оплату житлово–комунальних послуг відповідно до Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17. 04.2019 № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі» просимо пільгову категорію громадян терміново повідомити номер мобільного телефону. 

Даною постановою  з 01.10.2019 передбачено проведення нарахуання пільг на житлово-комунальні послуги управлінням праці та соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації  згідно  бази Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги.

Обовязковою умовою внесення даних про пільговика до  Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги є номер мобільного телефону на який в подальшому будуть надходити   повідомлення про розмір нарахованої пільги.  У разі ненадання пільговиком номера мобільного телефону в термін до 28 вересня 2019 року пільги на на житлово-комунальні послуги нараховуватися не будуть.

Управління працює за адресою : м. Красноград, вул. Бєльовська буд. 84,  1 поверх, з понеділка по четвер з 8 год. до 17 год. 15 хв.; п’ятниця з 8 год. до 16 год. Телефон для довідок  72327.