СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ: ГРАНТОВА ПІДТРИМКА МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ

В Україні за підтримки компанії «Кімонікм Інтернешил Інк.» з квітня 2019 року розпочала дію програма USAID “Конкурентоспроможна економіка України» (далі – КЕУ), що надає грантову підтримку малим та середнім підприємствам.

КЕУ надає гранти підприємцям, які працюють у нових галузях або галузях, що розвиваються, та мають потенціал для швидкого зростання, створення інвестицій та збільшення зайнятості. Особливу увагу зорієнтовано на роботу в галузях ІТ-послуг та виробництва меблів.

Для отримання грантів необхідно подати заявку. Середній час між подачею заявки та отримання грантової допомоги становить два місяці.

Грантові спеціалісти КЕУ допомагатимуть заявникам зрозуміти процедуру подання заявок в режимі електронного листування. Всі запитання щодо цього запиту заявникам необхідно надсилати на електронну адресу: aps001@CEPUkraine.org/.

         З формою концепції  грантового проекту можна ознайомитись за посиланням:

https:// drive.google.com/…/1s8a_gR4htDdLyyQzg6wRhDw7rE9KOr2.

Програма КЕУ надає гранти місцевим приватним підприємцям, неприбутковим та прибутковим неурядовим організаціям, асоціаціям бізнесу, стартапам, малим та середнім підприємствам.

На першому етапі заявник повинен надати наступні документи: форму концепції грантового проекту та свідоцтво про державну реєстрацію або витяг/виписку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Державні установи, у тому числі організації з участю державного капіталу, не мають права на отримання гранту.

За більш детальною інформацією можна звернутися до Красноградської районної філії Харківського обласного центру зайнятості за адресою: м.Красноград, вул.Соборна, 81-а  або за телефоном 7-32-87.