На Харківщині пройшов обласний педагогічний форум

28 серпня голова Красноградської райдержадміністрації Євген Третяков, спільно з делегацією освітян Красноградщини, взяв участь в обласному педагогічному форумі, який зібрав близько 700 учасників: педагоги зі всієї області, керівники органів місцевого самоврядування та державної влади, керівники органів управління освітою та закладів освіти, а також представники батьківської громадськості, обласної ради старшокласників, студентської ради та ради молодих науковців.
Харківщина є лідером у розвитку позашкільної освіти. Як зазначив Анатолій Бабічев, вдалося не лише зберегти мережу, але і збільшити кількість закладів та кількість дітей, які там займаються. Акцентували увагу на тому, що в області останніми роками не лише проводиться капітальний ремонт шкіл, але і будуються нові.
Також учасники форуму обговорили питання стосовно результатів запровадження концепції “Нової української школи”, створення Державної служби якості освіти України, якості вищої та середньої освіти та ін.

На завершення форуму найкращим педагогам Харківщини вручили нагороди від Міністерства освіти і науки України та Харківської обласної державної адміністрації.

Директорку Красноградського центру дитячої та юнацької творчості Тетяну Вихристюк відзначено Почесною грамотою Харківської облдержадміністрації. Вона удостоїлась нагороди “за вагомий особистий внесок у реалізацію завдань сучасної державної політики в галузі освіти, сумлінну працю та високий рівень професійної майстерності”. 
“Сучасна освіта – це якісна та доступна освіта. Всі реформи, в першу чергу, дають можливість удосконалити навчальний процес. Нова українська школа яскрава, сучасна та безпрограшна в мистецтві надання та отримання освітніх послуг.”, – Євген Третяков.