У школах Красноградщини пролунав останній дзвоник

Ось і промайнув ще один навчальний рік. Зранку 31 травня в усіх школах Красноградщини пролунали передзвони «останнього дзвоника», які сповістили школярів про початок літніх канікул, а випускників покликав у доросле життя. Цього року шкільний дзвоник востаннє пролунав для 115 учнів одинадцятих класів району.

На урочистості до Красноградської гімназії «Гранд» завітав перший заступник голови Красноградської районної державної адміністрації Валерій Кицюк та заступник голови Олександр Машко, до речі, на святі він був присутній не тільки у якості поважного гостя, а і як батько цьогорічної випускниці.

Вітаючи всіх зі святом, побажали кожному випускнику знайти свою життєву стежину та висловили вдячність всім, хто зробив вагомий внесок у важливу справу навчання та виховання дітей. За невтомну працю і постійний творчий пошук, за чуйність і щедрість сердець, зазначивши, що все це добро повернеться сторицею, бо молодь – це майбутнє нашої країни!

І, як завжди, героями свята були випускники. Незвичайно тихі та такі гарні стояли вони перед шкільним строєм, ховаючи сльози суму і біль розлуки, говорили свої прощальні слова подяки вчителям, які стільки праці, терпіння і доброти вклали в їхні душі і серця.