Шановні виборці Красноградського району!

21 липня 2019 року відбудуться позачергові вибори народних депутатів  України.

З метою підготовки актуальних та достовірних списків виборців просимо Вас уточнити свої персональні дані, звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату районної державної адміністрації.

Особливо це стосується виборців:

  • кому після дня останніх виборів виповнилося 18 років і які голосуватимуть вперше;
  • змінили прізвище чи місце проживання протягом останнього періоду;
  • мають інформацію про помилкове включення до списків інших громадян, які вже не проживають за адресами, вказаними у списках виборців (змінили місце проживання, померли, або не являються громадянами України);
  • виборців, колишніх військовослужбовців строкової служби;
  • громадян, що повернулися з місць позбавлення волі;
  • які під час останніх виборів у списках виборців виявили неточності в своїх персональних даних, або взагалі були відсутні в них та не звернулись до відділу ведення Державного реєстру виборців особисто.

Кожен, хто має доступ до мережі Інтернет, може відвідати «особистий кабінет виборця». Цей програмний ресурс функціонує на офіційному веб-сайті «Державний реєстр виборців» (www.drv.gov.ua) з метою отримання виборцем інформації про включення його до реєстру в будь-який час, та в будь-якому місці. Для того, щоб отримати дану інформацію, необхідно зареєструватися на вказаному ресурсі і через деякий час на вашу електронну адресу надійде відповідь.

Якщо у вас немає доступу до інтернету, зверніться з паспортом до відділу ведення Державного реєстру виборців за адресою: м.Красноград, вул. Соборна, 58-а (к. 38, будівля райдержадміністрації), контактні телефони:  7-11-16, 7-10-42.

Прийом громадян здійснюється щоденно, крім вихідних,  з 8.00 до 17.00, у п’ятницю з 8.00 до 16.00. Обідня перерва: 12.00-13.00.

 

Відділ ведення Державного реєстру виборців

апарату Красноградської райдержадміністрації