Останній дзвоник у школах Красноградщини пролунає 31 травня

Про це повідомила начальник відділу освіти райдержадміністрації Антоніна Турова на апаратній нараді, яка відбулася 20 травня поточного року під головуванням першого заступника голови Валерія Кицюка.

Доповідач також проінформувала про проведення у районі 21 травня ЗНО-2019 з математики, в якому візьмуть участь учні з 5 районів.  Також 23 травня поточного року буде проведено ЗНО-2019 з української мови. А з 03 червня розпочинають свою роботу табори з денним перебуванням.

Начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Світлана Гонтар зазначила на необхідності запровадження та розвитку в районі послуг раннього втручання, з метою надання підтримки родинам, які виховують дітей з порушеннями  розвитку, запобігання відмові батьків від дітей з психофізичними порушеннями та потраплянню їх в інтернатні заклади.

На нараді також обговорили питання встановлення огорожі уздовж автошляху по вул. Полтавській у центрі міста.  Перший заступник голови райдержадміністрації звернувся до міської ради з проханням розробити проект, розрахувати вартість робіт та обладнати відповідну огорожу.

На нараді обговорили й інші актуальні питання життєдіяльності міста та району.