Відбувся районний етап фестивалю “Молоді таланти Харківщини”

25 квітня у Будинку техніка відбувся районний етап Фестивалю української культури “Харківський обласний творчий фестиваль “Молоді таланти Харківщини”.
Організатором заходу виступив КЗ “Красноградський молодіжний центр” та сектор молоді та спорту Красноградської РДА.
Фестиваль передбачав виступи дітей та молоді у п’яти номінаціях: “Вокал”, “Хореографія”, “Вокальні та інструментальні ансамблі”, “Напрямки сучасних субкультур” та “Оригінальний жанр”.
Оцінити красноградські таланти завітало почесне журі з м. Харкова: керівник та організатор фестивалю – Григорій Панаєтов, провідний фахівець центру молоді, спеціаліст з сучасних молодіжних субкультур – Андрій Карпов, переможець міжнародних та всеукраїнських змагань з брейк-дансу, засновник першого в Україні брейк-данс центру – Віктор Чулановський, заслужена артистка України, солістка схід Опера, доцент кафедри сольного співу Харківського національного університету мистецтв ім. Котляревського – Олена Старікова.


Почесні гості вітали учасників та ділилися своїми враженнями по його завершенню. Слова привітань лунали з уст заступника голови Красноградської РДА Ірини Смородінової. Враження висловили засновник Благодійного фонду ім. І.М. Гулого Галина Третякова та компетентне журі.

 
Керманич району Євген Третяков висловив слова вдячності та нагородив учасників фестивалю.
“За три роки нашої діяльності можу з упевненістю сказати, що молодіжні заходи, їх проведення та талановита молодь має зовсім новий, якісний рівень. Яскравим прикладом цього став сьогоднішній захід. Для мене завжди почесно нагороджувати наші юні таланти. Кожного разу говорю і впевнююся, що наші діти найкращі! Сьогодні був важливий день для вас! Продовжуйте квітнути на радість вихователям та батькам! Далі тільки вище і більше!”, – наголосив Євген Андрійович.
Усі учасники отримали солодкі подарунки від директора магазину “Тівіс” Івана Ткаченко та пам’ятнимі подарунками від засновниці Благодійного фонду Галини Третякової. Колективи отримали смачні торти від заступника голови правління сільськогосподарського багатогалузевого обслуговуючого кооперативу “Зоряне” Олександра Домнича та пам’ятні подарунки від Галини Третякової.
Бажаємо молодим талантам творчої наснаги, успіхів, злетів та перемог. Продовжуйте радувати нас та підкорювати нові вершини!