У районі відбулась свято “Запали свою зірку – 2019!”

24 квітня у районному Будинку культури відбулась щорічна церемонія нагородження обдарованих дітей “Запали свою зірку”.
Подія, яку започаткували у 2009 році, стала традиційною. І з моменту її заснування іде неперервний пошук і відбір кращих із кращих.
Зі сцени отримували нагороди ті, хто 11 років тому прийшов у перший клас, а сьогодні – це найкращі випускники закладів освіти Красноградського району.
Вже понад десятиліття ми бачимо історії перемог, історії досягнень та успіху обдарованої молоді Красноградщини.
Євген Третяков мав честь привітати юних зірок та провести церемонію нагородження.
“Бажаю вам подальших перемог не лише на олімпіадах, а й у житті… Я пишаюся нашими дітьми і завжди говорю, що, в першу чергу, потрібно подякувати батькам, які запалюють юних зірок. Головна ідея, яка є нашим двигуном – бути кращими. І бажаю, щоб через наступні 10 років вас, зірок, було в рази більше. Наше завтра повинно бути кращим ніж учора. Не зупиняйтеся на досягнутому , бережіть себе і демонструйте, що ви кращі, досягаючи найбільш високих і значимих результатів.”, – побажав очільник району.
Девізом цьогорічної церемонії став вислів: “ТАЛАНОВИТА МОЛОДЬ – ПЕРСПЕКТИВА ДЕРЖАВИ”.
Почесні гості свята відзначили тих, хто вже сьогодні поповнив скарбницю високих досягнень та вражаючих успіхів у таких номінаціях: 
 
– “Гордість Красноградщини”
– “Інтелект року”
– “Спортивна надія”
– “Активна життєва позиція”
Також привітали педагогів, які, з року в рік, своєю працею виховують розумне та обдароване покоління.
Протягом заходу, між нагородженням, всіх радували виступами ансамбль Красноградського районного центру дитячої та юнацької творчості та танцювальний колектив “Крапелька”.