Навчання посадових осіб з питань охорони праці

Безпечні умови праці на підприємстві – це одна з найважливіших складових для успішної діяльності будь-якої організації. Відповідно до чинного законодавства України, кожний керівник, фахівець, спеціаліст, працівник повинні пройти навчання та перевірку знань з питань охорони праці.

Так в Красноградській районній філії ХОІДЗ на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості в період з 27.11.2018 по ЗОЛ 1.2018 були проведені курси підвищення кваліфікації за напрямом «Навчання з питань охорони праці для посадових осіб»

Всього пройшли курси 15 посадових осіб, які є працівниками органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств району.

Під час проходження курсів викладачами проведено навчання за темами: «Питання охорони праці», «Пожежна безпека», «Гігієна праці» та «Надання домедичної допомоги потерпілим у разі нещасного випадку».

Всі учасники навчання здобули знання, які зможуть застосовувати на практиці. Навчання закінчилися перевіркою знань за участі представників Головного управління Держпраці в Харківській області. Слухачі успішно склали іспит та одержали відповідні посвідчення.

З питань щодо проходження курсів підвищення кваліфікації за напрямом «Навчання з питань охорони праці посадових осіб» звертайтеся до Красноградської районної філії Харківського обласного центру зайнятості, що знаходиться за адресою: м.Красноград, вул.Соборна, 81 А, або за телефоном 7-13-11.