У Берестовеньківській ЗОШ І-ІІ ступенів капітальний ремонт харчоблоку продовжується

25 липня 2017 року очільник району Євген Третяков завітав з робочим візитом до Берестовеньківської ЗОШ І-ІІ ступенів.
У цьому навчальному закладі виконується капітальний ремонт харчоблоку: заміна вікон, підлоги, ремонт стін, стелі, встановлення нової вентиляції та панельних радіаторів. Ремонт планується завершити до початку нового навчального року. Кошти на ремонт були виділені з сільської ради та районного бюджету.
Вже найближчої сесії будуть виділені кошти на придбання обладнання для харчоблоку шкільної їдальні, а саме: плита з духовкою, морозильна камера, мийка на кухню, посуд, у зал столи та стільці.

Далі директор Берестовеньківської ЗОШ І-ІІ ступенів Астапєєв Ігор Миколайович разом із сільським головою Шульгіною Людмилою Михайлівною показали класні кімнати закладу та спортзал.

“Разом ми крокуємо вперед і вже можемо побачити результат… Отож з нового навчального року діти матимуть можливість харчуватися у новій, відремонтовіній їдальні…”, – наголосив Євген Третяков.
Наступним об’єктом уваги голови райдержадміністрації стала Іванівська ЗОШ І-ІІ ступенів. У школі виконується поточний ремонт приміщення, а саме: заміна вікон та дверей.

Євген Третяков зазначив, що у даних навчальних закладах відповідально виконується ремонт, тож до нового навчального року обидві школи будуть підготовлені  на належному рівні.